Σπιτικά Μυστικά

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Διακοσμητικά τοίχου με υφασμάτινους πίνακες

Τέλεια ιδέα για όσους θέλουν να διακομίσουν τους τοίχους του ανέξοδα και μοντέρνα! Πολύ δημιουργικό και με πολλά περιθώρια διακόσμησης! Αφήστε την φαντασία σας να δουλέψει και μπορείτε να κάνετε θαύματα. Διαβάστε παρακάτω πως μπορείτε να το πετύχετε...




















Με υλικά όπως φελιζόλ και λίγο ύφασμα φτιάχνετε τέλεια διακοσμητικά για οποιαδήποτε χρήση. Θα δείτε πως μπορείτε να κάνετε πίνακες για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας!

Υλικά :
  • Φελιζόλ σε ότι μέγεθος και σχήμα θέλετε.
  • Θερμαινόμενο όπλο κόλλας ή κόλλα στιγμής
  • Ύφασμα

Οδηγίες:
Εκτός από φελιζόλ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτόνι από κούτες. Το φελιζόλ όμως θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα, γιατί μπορείτε να  στερεώσετε με πινέζες το ύφασμα πάνω. Η κόλλα δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα με θερμαινόμενο πιστόλι, όπως δείχνει στο βιντεάκι.Το  ύφασμα μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα που πουλάνε ύφασμα πολύ φθηνά. Διαλέξτε το σχέδιο που πιστεύετε ότι ταιριάζει καλύτερα με τον χώρο και τα χρώματα του δωματίου. Μπορείτε επίσης στην θέση από το ύφασμα να αγοράσετε διακοσμητικό χαρτί περιτυλίγματος!

Αν χρησιμοποιήσετε πιστόλι κόλας φροντίστε να βάλετε το πιστόλι στην χαμηλή θερμοκρασία, για να μην λιώσει το φελιζολ σας.


Όταν έρθει η ώρα για να το στερεώσετε στον τοίχο, η κολλητική ταινία είναι ότι πρέπει για να σας βοηθήσει σε αυτό, χωρίς να φοβάστε ότι θα χαλάσετε τον τοίχο σας!


Δείτε το βιντεάκι για να σας βοηθήσει στο πως να τυλίξετε το ύφασμα γύρω από το φελιζόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου