Σπιτικά Μυστικά

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Τσιγαρίλα και μυρωδιά κλεισούρας σε ντουλάπια


Οι δύο αγαπημένες μου μυρωδιές, ιδικά η πρώτη. Για όσους δεν αντέχουν την τσιγαρίλα και την κλεισούρα όπως εμένα δείτε κάποιους απλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξαφανίσετε αυτές τις μυρωδιές!



Για να αποφύγετε την τσιγαρίλα που βγαίνει από το τασάκι μπορείτε να ρίξετε σκόνη βανίλιας μέσα στο τασάκι. Έτσι κάθε φορά που θα σβήνετε το τσιγάρο σας, θα μυρίζει βανίλια εξουδετερώνοντας την τσιγαρίλα. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και στα τασάκια του αυτοκινήτου σας!











Για να απαλλαχθούν τα ντουλάπια σας από την μυρωδιά της κλεισούρας, βράστε ένα ποτήρι γάλα και βάλτε το στο τελευταίο ράφι του ντουλαπιού. Αφήστε το μέσα στο ντουλάπι με την πόρτα κλειστή, μέχρι το γάλα να κρυώσει. Η μυρωδιά της κλεισούρας θα έχει εξαφανιστεί.


5 σχόλια:

  1. ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ!!!ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δοκιμασμένο;;; αν ισχύει είναι τέλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκιμασμένα!! Η σκόνη βανίλιας μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα θέλει άλαγμα και το γάλα είναι αρκέτα καλή λύση για να διώξει την μυρωδιά της κλεισούρας. Αν για κάποιο λόγο δεν λειτουργήσει το γάλα, τότε μπορείς να δοκιμάσεις ελληνικό καφέ! Άπλωσέ τον μεσα στο ντουλάπι και άφησε τον για κάνα δύο ώριτσες μέχρι να μην μυρίζει πλέον το ντουλάπι σου!!

      Διαγραφή