Σπιτικά Μυστικά

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ντεμακιγιάζ για όλα τα δέρματα

αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το καθαριστικό προσώπου, σας δίνω την τέλεια υποαλλετγική και φθηνή λύση! Δείτε πως μπορείτε να ξεβάφεστε υποαλλεργικά και με καθαριστικά, που όχι μόνο αφήνουν τέλεια καθαρή επιδερμίδα, θρέφουν το δέρμα και της βλεφαρίδες σας και σας κάνουν μάτια πιο λαμπερά!







Το πρώτο καθαριστικό που θα χρησιμοποιήσετε για να ξεβαφτείτε είναι το johnson and johnson baby shampoo. Είναι από τα πιο ήπια καθαριστικά για την επιδερμίδα σας! Εκτός αυτού, θρέφει τις βλεφαρίδες, και δεν κοκκινίζει τα μάτια, αφήνοντάς το ασπράδι του ματιού λευκό και λαμπερό!Είναι επίσης πάμφθηνο.  Το έχει συστήσει οφθαλμίατρος σε φίλη μου και δερματολόγος.







Το δεύτερο και ακόμα καλύτερο ντεμακιγιάζ είναι το αμυγδαλέλαιο!! Το βρήκα στα φαρμακεία και το δοκίμασα για να ξεβάψω τα μάτια μου. Πολύ καλό, δεν τσούζει τα μάτια και αφαιρεί τελείως την μάσκαρα. Επίσης είναι φυσικό χωρίς συντηρητικά και μπορείτε να το αγοράσετε στην τιμή του 1€!! Έπεσα πάνω σε δύο αμυγδαλελαία. Συνήθως είναι άοσμο αλλά έπεσα και σε κάποια που μυρίζουν σαν τηγανόλαδο. γι'αυτό να το μυρίσετε πριν το αγοράσετε. Καλό ντεμακιγιάζ!

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το follow...
    Έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε ένα ακόμη υπέροχο blog!!!
    Καλώς βρεθήκαμε!!!
    Καλή εβδομάδα κ' καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή