Σπιτικά Μυστικά

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Η νέα μόδα στην διακόσμηση της κουζίνας

Τι θέλουν οι περισσότεροι άνθρωποι από την κουζίνα τους...
-Περισσότερους αποθυκευτικούς χώρους και μεγάλους πάγκους για να έχουν μεγάλο χώρο προετοιμασίας του φαγητού
-Ένα σχέδιο πυο θα ταιριάζει στον τρόπο ζωής τους και θα αναδυκνείει την μοναδικότητά τους.
-Μια κουζίνα που θα ειναι λειτουργική αλλά ταυτόχρονα εμφανίσιμη.






ΣΧΈΔΙΟ
Η μόδα στο ντιζάιν της κουζίνας προστάζει μια κίνηση προς τον μινιμαλισμό. Μεγάλοι πάγκοι με επίπεδες και τετράγωνες πόρτες. Γυαλιστερό φινίρισμα, ανοιχτά ράφια και οι οριζόντιες γραμμές είναι η τάση της μόδας τώρα.
Οι κουζίνες δείχνουν πιο κομψές καθώς η διάφορες συσκευές είναι κρυμμένες σε ντουλάπια, βαθιά και μεγάλα συρτάρια, σε τοιχους με βαθιά ντουλάπια ή σε έξυπνα συστήματα αποθύκευσης.



ΤΈΛΕΙΏΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΏΜΑΤΑ

Τα γυαλιστερά τελειώματα στις πόρτες και τα πάνελ είναι πολύ μόδα για το ντισάιν της κουζίνας ακόμα και αν πρόκειται για έντονα χρώμα ή για βαφή απομίμισης ξύλου. Το κλείδι είναι να συνδιάσετε αρμονικά τα χρώματα μεταξύ τους.
Τα ζεστά χρώματα όπως το μελί και τα χρώματα του ξύλου, είναι πιο δημοφιλής καθως δίνουν την αίσθηση της ζεστασιάς. Επίσης φωτείνα χρώματα όπως το πράσινο και το πορτοκαλί έχουν και αυτά την τιμιτική τους καθώς και τα διάφορα παιχνιδιάρικα σχέδια για την κουζίνα!


















2 σχόλια:

  1. Τέλειες!
    Και η δική μου είναι κόκκινη -καφέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ σημαντικός χώρος του σπιτιού η κουζίνα όπως και το design της. Εγώ πρόσφατα ανακαίνισα την κουζίνα μου και προμηθεύτηκα τα έπιπλά μου από το https://www.staridas.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή